Big Battle for King Of The Hill Crown!

test

Sezonul 2013 de Hard Enduro incepe cu King Of The Hill Tournament 2013 la Ghioroc, Arad, Romania. Pentru ca vrem o deschidere de sezon cu surle si trambite, prin EvoRacing l-am adus in cursa pe omul ce a rescris legile Extreme Enduro-ului: Graham Javis!

Graham Jarvis si-a inceput anul acesta aventura in lumea Hard Enduro-ului cu o victorie clara la Tough One 2013. Jarvis este pilotul ce nu are nevoie de o descriere pompoasa,  toata lume stie  de ce este in stare Zeul Enduro-ului… daca nu, sunteti invitatii nostrii la King Of The Hill Tournament in 5-6-7 Aprilie 2013 la Ghioroc, Arad – Romania. Impreuna cu pilotul care in ultimii 3 ani castiga mai toate cursele de Hard Enduro in care s-a inscris, il vom avea prezent si pe Luke Copestake si pe Martin Craven. Luke a mai fost in Romania in 2013 la Romanian Extreme Adventure si i-a placut tare mult. Cu siguranta anul acesta se va indragosti de Ghioroc!

Martin este proprietarul Parcului Moto FatCat din Doncaster si inca de la varsta de 9 ani are contact cu motocileta… si cum un bun pilot de enduro trece prima data pe la trial, asa a facut si el, in 1990 devenind Campion National al Marii Britanii la Trial. Urmeaza ca apoi sa alerge la motocorss si in Campionatul Britanic de Enduro. Recent, descopera Extreme Enduro-ul si se intrece cu nume precum, Dougie Lampkin, Paul Bolton si fratii Hemmingway.

EvoRacing si FullRacing, importatorii marcii Husaberg in Romania, vor avea standuri dedicate unde o sa puteti vedea/testa/cumpara noile modele 2013. De asemenea pentru pilotii veniti de departe se vor putea inchiria motociclete Husaberg TE 250 si 300, model 2013 pentru suma de 600 Euro/3 zile. Pentru rezervari a motocicletelor accesati www.evoracing.rowww.fullracing.ro. Pentru mai multe detalii:

Dave Wharton: Email: dave.wharton[@]evoracing.ro, Tel: 0040 766 084 400 pentru Engleza

Laurentiu Nedelcu: Email: laurentiu[@]fullracing.ro, Tel: 0722 456 946 pentru Romana

King Of The Hill Tournament 2013 se va desfasura in perioada 5-6-7 Aprilie 2013 la Ghioroc, Arad, Romania. Vineri, in prima zi de concurs, pilotii vor infrunta Prologul amenajat pe marginea lacului Ghioroc. Ziua 2 are sa aduca 100 km de off-road trecand si prin zona Cetatii Siria. Ultima zi de off-road, ziua 3, e ceva mai blanda cu cei care au izbutit sa treaca de ziua 2, pilotii avand de parcus 60 km ce vor trece prin preajma  Cetatii Soimos. La finalul competitiei, cel mai bun pilot va primi mult ravnita coroana King Of The Hill, apoi vom petrece pana in zori la Sirenne Aqua Club. Mai sunt 60 de zile pana la King Of The Hill Tournament! Inscrie-te online si participa la prima cursa de Hard Enduro din sezonul 2013! Doar luna aceasta taxa de inscriere ramane la 45 Euro sau 200 RON, urmad ca de la 1 Martie taxa de inscriere sa fie 55 Euro sau 250 RON. Inscrie-te acum si vei avea sansa sa alergi alaturi de Graham Jarvis si Chris Birch. Cei doi mari piloti sunt deja inscrisi la King Of The Hill Tournament! INSCRIERE ONLINE KING OF THE HILL TOURNAMENT <– Click aici pentru inscriere!

Credit Foto (c) DLZ Photo, Claudius Vasilescu

Categories:

Posted by Paul Mos