Expediţia este organizată de Hard Enduro Club Arad, o asociaţie non-profit alcătuită din pasionaţi de motoare şi natură. Expediţii s-au făcut şi se vor face atâta timp cât oamenii vor fi atraşi de aventură şi vor dori să-şi cunoască limitele. Ce aduce în plus expediţia noastră?

harta pt masina varianta 1

Suntem un grup de arădeni pasionaţi de sporturi cu motor şi călătorii. Ideea expediţiei s-a născut din dorinţa de a trăi Marea Aventură a vieţilor noastre, organizată nu doar pentru satisfacţia personală, ci pentru a aduce un capital important de imagine oraşului şi ţării noastre. România este cunoscută în lume pentru ospitaliatea şi deschiderea oamenilor ce trăiesc aici. Avem locuri minunate ce merită vizitate de oameni din celălalt colţ al Eurasiei. In plus, dorim să promovăm imaginea partenerilor-sponsorilor nostri atat in zonele pe unde vom trece, cât şi în România, prin filmările pe care le vom face şi în care vom implica imaginea acestora. Dorim sa vizităm şi să filmăm, pentru a promova cât mai multe zone diverse din punct de vedere folcloric, etnografic, al civilizaţiei sau al obiectivelor turistice naturale şi culturale.

image002

Echipa expediţiei este compusă din 4 membri. Dorim să pornim în călătorie cu 2 autoturisme fiecare autovehicul având un echipaj de 2 oameni.

Membri expediţiei sunt bărbaţi cu vârsta între 30 şi 45 de ani, cu experienţă în conducerea vehiculelor în teren accidentat şi obişnuiţi cu viaţa în condiţii vitrege. Din echipaj fac parte mecanici auto, personal cu pregatire medicală şi un om de televiziune (WEST TV Regional Arad).
Traseul începe şi se va sfârşi la Arad şi va cuprinde atât pasaje de drum asfaltat, cât şi macadam, stepă, nisip şi noroi.

image003

Expediţia va fi filmată pe toată durata ei de către realizatorul de televiziune prezent cu noi Va fi un film documentar “real”, pas cu pas, fără momente regizate. În acest film dorim să prezentăm într-un mod cât mai spectaculos greutăţile de care se lovesc cei care fac asemenea expediţii, dar şi interacţiunile cu populaţiile locale, natura locurilor străbătute sau imagini spectaculoase din parcurgerea porţiunilor off-road ale itinerariului.
Prin comunicatele telefonice, imaginile trimise si prin canalale de social-media şi internet, cei de acasă vor fi ţinuţi la curent permanent cu desfăşurarea expediţiei.

Descriere completa a expeditiei: HIMALAYA RALLY 2014 – ROMANIA – INDIA – CHINA