Melcior Faja prezent la King Of The Hill Tournament!

Melcior Faja ne-a confirmat prezenta la King Of The Hill Tournament Hard Enduro 2013! Catalanul va alerga la Clasa A, batandu-se pentru coroana cu Wade Young, Chris Birch, Graham Jarvis si pilotii de top ai Romaniei, Mani Gyenes, Paul Fratila, Ervin Kovacs, Rienk Tuinstra si multi altii.

Melcior, originar din Navarcles, un mic orasel aflat la 80 km distanta de Barcelona intra in competitiile sportive la varsta de 10 ani in Campionatul National si Regional de Trial pe bicicleta. In 1991 face trecerea la motocicleta, concurand pe un Trial GasGas 125cc. Anul  1996 are sa-i aduca locul 14 in clasamentul general din Campionatul National de Enduro la clasa Senior 125. Din pacate bugetul l-au facut sa puna casca in cui pana in anul 2006 cand ocupa locul 3 in Campionatul National de Enduro. In urmatorul sezon Melcior trece pe 2 timpi si descopera avantajele noii motorizari incheind ca vice-campion national la enduro.

Melcior Faja este singurul pilot spaniol ce a resusit pana in momentul de fata sa incheie cursele considerate ca cele mai dure din lume printre care enumeram Erzberg Rodeo, Red Bull Romaniacs si Hell’s Gate. Acum este pilotul KTM Spania si asteapta cu nerabdare cursa de la Ghioroc, King Of The Hill Tournament Hard Enduro 2013!

King Of The Hill Tournament 2013 se va desfasura in perioada 5-6-7 Aprilie 2013 la Ghioroc, Arad, Romania. Vineri, in prima zi de concurs, pilotii vor infrunta Prologul amenajat pe marginea lacului Ghioroc. Ziua 2 are sa aduca 100 km de off-road trecand si prin zona Cetatii Siria. Ultima zi de off-road, ziua 3, e ceva mai blanda cu cei care au izbutit sa treaca de ziua 2, pilotii avand de parcus 60 km ce vor trece prin preajma  Cetatii Soimos. La finalul competitiei, cel mai bun pilot va primi mult ravnita coroana King Of The Hill, apoi vom petrece pana in zori la Sirenne Aqua Club. Mai sunt 60 de zile pana la King Of The Hill Tournament! Inscrie-te online si participa la prima cursa de Hard Enduro din sezonul 2013! Doar luna aceasta taxa de inscriere ramane la 45 Euro sau 200 RON, urmad ca de la 1 Martie taxa de inscriere sa fie 55 Euro sau 250 RON. INSCRIERE ONLINE KING OF THE HILL TOURNAMENT <– Click aici pentru inscriere!

 

Categories:

Posted by Paul Mos