Au mai ramas 2 zile de inscrieri la pretul de 45 Euro sau 250 RON pentru King Of The Hill Tournament 2013

Marele eveniment de la Ghioroc bate la usa! AMR-ul arata 37 de zile pana la King Of The Hill Tournament 2013 si doar 2 zile de inscrieri pentru piloti la pretul mic, 45 Euro.

Inceputul lunii Aprilie va face ca Arad-ul, in special localitatea Ghioroc sa fie impanzita de rideri veniti din toata lumea! Africa de Sud, Noua Zeelanda, Spania, Germania, Polonia, Cehia, Bulgaria, Ungaria si bineinteles piloti din tara, pana acum 266 inscrisi si organizatorii se asteapa ca numarul acestora sa ajunga undeva la 350…

Mani Gyenes si Romeo Duicu sunt romanii care ne-au facut cunoscuti in lumea Dakar-ului. In 2011 Mani obtine cea mai buna clasare a unui roman la Dakar, locul 1 in clasa Maraton si in 2012, locul 17 la general. 2012 avea sa aduca pentru Mani titlul de Maestru al Sportului, odata cu cel de-al cincilea titlul de Campion National la Enduro-Cross si Enduro. Romeo Duicu este primul roman care a terminat Dakarul in configuratia America de Sud, in 2009, iar in 2012, in echipa cu Lucian Neaga, Marton Szilveszter, Alexandru Gabarcea si Emanuel Gyenes, prin eforturi proprii si cu aportul lui Andras Elek aduc in tara trofeul Watling, trofeu ce este acordat echipei cu cea mai buna performanta la International Six Days Enduro! Asteptam cu nerabdare sa vedem echipa intreaga si la King of The Hill Tournament 2013!

Ervin Kovacs Zsolt, la o scurta analiza unul dintre cei mai buni piloti ai Romaniei de Extreme Enduro este prezent la Arad pentru a se duela cu elita, Graham Jarvis, Chirs Birch, Melcior Faja si cu pustiul minune, Wade Young. Pentru Ervin, problemele birocratice se pare ca anul acesta i-au pus bete-n roate la Hell’s Gate 2013, el neputand lua startul.

Tot la Hell’s Gate, Rienk Tuinstra, deasemenea inscris la King of The Hill 2013, ocupa locul 34 dupa cele 3 manse de calificari, dar din pacate doar primii 30 de piloti ajung sa alerge in finala.

Pe lista pilotilor de la PRO il avem si pe Paul Fratila, unul dintre organizatorii HECS si ocupant al locului 13 la Red Bull Romaniacs 2012, Daniel Conopan, Vicecampion National la EnduroCross si Enduro, Lucian Neaga, Dani Otil si asteptam ca lista sa creasca in greutate.

King Of The Hill Tournament 2013 se va desfasura in perioada 5-6-7 Aprilie 2013 la Ghioroc, Arad, Romania. Vineri, in prima zi de concurs, pilotii vor infrunta Prologul amenajat pe marginea lacului Ghioroc. Ziua 2 are sa aduca 100 km de off-road trecand si prin zona Cetatii Siria. Ultima zi de off-road, ziua 3, e ceva mai blanda cu cei care au izbutit sa treaca de ziua 2, pilotii avand de parcus 60 km ce vor trece prin preajma Cetatii Soimos. La finalul competitiei, cel mai bun pilot va primi mult ravnita coroana King Of The Hill, apoi vom petrece pana in zori la Sirenne Aqua Club. Inscrie-te online si participa la prima cursa de Hard Enduro din sezonul 2013! Doar luna aceasta taxa de inscriere ramane la 45 Euro sau 200 RON, urmad ca de la 1 Martie taxa de inscriere sa fie 55 Euro sau 250 RON. INSCRIERE ONLINE KING OF THE HILL TOURNAMENT <– Click aici pentru inscriere!

Categories:

Posted by Paul Mos