GoldenTyre Romania prezent la King Of The Hill Tournament Hard Enduro

Avem deosebita placere de a va anunta prezenta GoldenTyre Romania la King Of The Hill Tournament Hard Enduro. Prin amabilitatea domnului Zicu Radu, RidersPoint Sibiu va premia primele 3 pozitii ale fiecarei clase cu produse GoldenTyre si asta nu e tot!

Recomandam cu mare caldura produsele GoldenTyre, in special cauciucul GT216 Enduro pentru ca terenul din zona Ghiorocului, jud. Arad impune utilizarea unui cauciuc bun! Daca in sezonul 2012 cursele de Hard Enduro au fost la temperaturi destul de ridicate cu un teren foarte uscat, la King Of The Hill Tournament Hard Enduro garatam ca praful nu isi va face prezenta! Cauciucurile GoldenTyre pot fi achizitionate prin RidersPoint Sibiu.

Totusi, daca inca nu ai schimbate cauciucurile, GoldenTyre Romania iti usureaza munca venind cu un stand Self Service unde pune la dispozitia pilotilor toate uneltele necesare pentru a-si schimba anvelopele. Bineinteles vor fi disponibile si produse GoldenTyre contra cost.

Nu uitati, inscrierile pentru King Of The Hill Tournament sunt deschise, deci nu mai sta pe ganduri, acceseaza http://heca.ro/inscrieri si inroleaza-te in armata cavalerilor moderni ce vor porni marea cruciada in data de 5 Aprlie 2013 calare pe caii in 2 sau 4 timpi!

O legenda spune ca cele trei cetati, Soimos, Dezna si Siria au fost construite de trei surori. Prima spuse: “Daca ma ajuta D-zeu cetatea mea va fi terminata maine”. A doua spuse si ea: “Si cetatea mea va fi gata maine cu ajutorul lui D-zeu”. Cea de-a treia sora spuse sfidator: “Chiar daca nu ma ajuta D-zeu si cetatea mea va fi gata maine”. Drept pedeapsa pentru necredinta ei, dupa ce mesterii terminara constructia, cetatile s-au prabusit. Fecioarele s-au transformat in trei serpi albi purtand o coroana si o cheie de aur in gura. Legenda mai spune ca serpii apar in fiecare an asteptandu-si eliberatorul care sa le ia coroanele si cheile. De abia atunci ele se vor transforma din nou in fete si cetatile se vor inalta din nou in toata splendoarea.

Turnirul King of the Hill Hard Enduro incepe vineri, 5 aprilie 2013 cu Prologul ce va stabili ordinea de start pentru urmatoarea zi. In ziua 2 ostenii vor infrunta cei 100 km de traseu plin cu sectiuni nemiloase. Ziua 3 la King Of The Hill isi va selecta cavalerii pe cei 60 km de traseu.

Categories:

Posted by Paul Mos