In 2-5 Octombrie 2014 enduristii au intalnire la Ghioroc, Arad, Romania pentru a inchide cum se cuvine sezonul de enduro 2014. Ca sa o facem cu mare fast, va invitam la intalnirea prieteneasca King Of The Beer Hard Enduro 2014, locul unde Check Point-urile se transforma in Beer Point-uri!

king of the beer 2014

3 nopti de petrecere, 3 zile de hard enduro, fara cronometru, fara clasament, pur si simplu o iesire pe traseul King Of The Hill 2013, locul unde la inceputul lui Aprilie Wade Young era incoronat “Regele dealului”!

Pentru doar 200 EURO, asiguram cazarea, mancarea si petrecerile de dupa fiecare iesire in padure, cu piscina interioara si piscina exterioara plus multe alte suprize pregatite participantilor! Mai mult, berea e la liber!!

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Documentul prin care se face plata va conține obligatoriu numele concurentului/concurenților pentru care se face plata taxei de participare. Plata se va face prin transfer bancar sau cash, la Pensiunea Konak, Ghioroc. Pentru a confirma plata, trimite chitanta de la banca la adresa: KOTB@heca.ro

Inscrie-te acum, locurile sunt limitate!

Pentru plata prin transfer bancar se va folosi urmatorul cont:

BRD Bank Arad
EUR: RO74BRDE020SV56573810200
SWIFT: BRDEROBUXXX
Beneficiar: HARD ENDURO CLUB ARAD
Adresa: Ghioroc, FN, Judetul Arad, Romania

King of the Beer 2014 Riders