Marcel Teucher lupta pentru cucerirea cetatilor King Of The Hill 2014 Hard Enduro Tournament

Marcel Teucher, pilotul MX-Point.de revine anul acesta pentru a invinge dealurile Ghiorocului pe un traseu dur, in prima competitie de Hard Enduro a sezonului 2014 din Romania.

????????????????????????????????????????
Dupa experienta de anul trecut, Marcel nu se da batut, chiar daca norocul nu a fost de partea lui in prima editie din 2013. “La Ghioroc am avut primul contact cu o cursa de hard-enduro. Am avut de invatat multe avand in vedere ca King Of The Hill are sa devina o cursa extrema.”

Marcel ne-a povestit cum o singura cazatura pe traseul primei zile de concurs l-a facut sa piarda competitia. “Dupa urcari si coborari lungi si abrupte traseul iar da intr-o coborare aproape imposibila. Aici am inteles ca am subestimat dificultatea traseului. Am cazut peste ghidon si motocileta peste mine. Din pacate capacul rezervorului s-a deschis si cizma s-a umplut cu benzina creandu-mi mari arsuri.”

????????????????????????????????????????

Pilotul MX-Point.de este mai pregatit ca niciodata sa faca fata editiei cu numarul doi, King Of The Hill 2014. Va spunem si de ce: in Germania, Holger Dettman – de asemenii un pilot prezent la Arad anul trecut si un bun prieten de-al nostru, organizeaza pentru prima data o cursa de Endurocross in Vellahn. Elita superenduro-ului, Knight, Bolton, Letti, Nemeth aliniati la start au facut ca experienta lui Marcel sa fie una unica, una in care isi masura puterile pe un circuit de endurocross cu marile legende ale acestui sport. “Endurocross-ul este unul din cele mai dure si grele moduri de a te da cu motocicleta de enduro,” spune Marcel. “Dupa cursa din Vellahn am zis ca fac pauza sa imi recapat energiea pentru sezonul 2014. Dupa o pauza de 3 saptamani din cauza unei raceli am decis sa urc iar pe motor.”

????????????????????????????????????????
Acum Marcel Teucher isi incepe antrenamentele pentru inca un eveniment de endurocross in Lodz… da in Lodz pe Atlas-Arena in cadrul Campionatului Mondial de Super Enduro unde reuseste sa ajunga pana in finala! “Atmosfera din Polonia este una de nedescris. Nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge in finala alaturi de cei mai buni piloti ai lumii, dar dupa ultima runda de calificari visul mi-a devenit realitate! In finala, 10.000 de fani ai enduro-ului acopereau urale motoarele turate la maxim… la start aliniati: Walker, Knight, Blazusiak si eu… am fost atat de incantat si foarte fericit ca am reusit sa fac turele pe circuit alaturi de Profesionisti.”

????????????????????????????????????????
Marcel spune ca asteapta cu nerabdare editia 2014 a King Of The Hill si spera la o clasare in Top10 la finalul acesteia. Nu uitati, deja aproape 200 de piloti sunt inscrisi, inchidem inscrierile la 250 de participanti. Inscrierea King Of The Hill Hard Enduro 2014 se face pe siteul HECA.ro la adresa: http://www.heca.ro/inscrieri

????????????????????????????????????????Foto © Denis Gunther / Enduro.de
Categories:

Posted by Paul Mos