O noua clasa la King of the Hill 2014: Princess, dedicata fetelor

Analizand situatia pilotilor inscrisi anul acesta la King of the Hill 2014, organizatorul, clubul HECA a decis ca o noua clasa sa fie introdusa in formatul competitiei, dedicata fetelor.

Veronika KOTH 2014Veronika Dallhammer

“Prietenii mi-au povestit cursa de anul trecut… am spus ca trebuie neaparat sa incerc  King of the Hill! Sper ca vremea sa fie mai buna anul acesta sa ma pot bucura de traseele nesfarsite pe motocicleta mea, un KTM Freeride,” ne povesteste Veronika Dallhammer, una din cele 4 fete inscrise in competitie. La o scurta analiza, Veronika a terminat anul trecut Romaniacsul la clasa Hobby si a primit medalia de argint la Red Bull Sea to Sky… devine campioana Austriei la Cross-Country si ocupa locul 2 in finala Europeana, XCC Baboons. Toate astea, in timpul liber, cand profita de faptul ca e pe sol, ea lucrand ca insotitoare de zbor.

Misa Polivkova King Of The Hill 2014Misa Polivkova

A doua pe lista fetelor este Sabrina Grillitsch, din Austria. “Imi place mult Hard Enduro-ul, de aceea vreau sa vin la King of the Hill 2014 si sper sa am un rezultat bun la finalul cursei,” spune Sabrina, castigatoarea Prologului Six Days Crazy Job din Bulgaria si ocupanta locului 2 in clasamentul general al fetelor in anul 2012. Chiar daca o problema mecanica la motocicleta a impiedicat-o pe Sabrina sa ia startul in 2013 la Ghioroc, nu renunta si vine hotarata sa puna stapanire peste regatul King of the Hill 2014.

Anna Schmolzl si Michaela Polivkova se vor alatura Sabrinei si Veronicai in lupta pentru marele premiu.

Sabrina GrilitschSabrina Grillitsch

Asadar, traseul clasei Princess va fi comun cu traseul clasei Squires (Hobby), dar cu un clasament separat si cu premii surpriza oferite de organizatori. Nu uitati, Vineri 4 Aprilie 2014, King of the Hill isi aduna cavalerii in Piata Avram Iancu din Arad pentru un Prolog spectaculos si plin de actiune cu obstacole atent alese! Sambata, 5 Aprilie dam startul zilei 1 de Hard Enduro! Publicul va putea fi in mijlocul actiunii in zona Cetatii Siria, urmand ca Duminica sa ne mutam fortele asupra Cetatii Soimos. Seara vom alege marii castigatorii al titlului King of the Hill 2014 in Ghioroc – Pensiunea Konak.

Categories:

Posted by Paul Mos