Rogojan Emanuel, revelatia sezonului 2012, prezent la King Of The Hill Tournament 2013

Inca de la varsta de 14 ani, Rogojan Emanuel a inceput sa participe in campionatul de endurocross cu un Kawasaki KX85cc dupa care urmeaza o pauza de aproximativ 2 ani. Acum Emanuel deschide sezonul 2013 cu King Of The Hill Tournament Hard Enduro, in 5 Aprilie 2013 la Ghioroc, Arad.

In 2012 Rogojan Emanuel revine in forta castigand locul 1 la Maramures Adventure Cup 2012, clasa Hobby. La Hard Enduro Piatra Neamt locul 1 la Experti, Harghita 12h Enduro, locul 1; HECS, locul 5 Hobby; Regiment 13, locul 1 la prolog iar in ultima zi a fost nevoit sa abandoneze din cauza unor probleme tehnice; Hard Endur Piscu’ Negru locul 5 la Profi. Se pare ca antrenamentele alaturi de sponsorul sau, Daniel Conopan au dat rezultate si inca ce rezultate!

Din ce am aflat de pe internet si de pe siteul clubului Hard Enduro Club Arad, www.heca.ro, King Of The Hill Tournament o sa fine un concurs interesant cu multi piloti de renume inscrisi si sa nu uitam… premiile sunt pe masura! Sper un Top5 la clasa Hobby, dar vom vedea in 5 Aprilie cum merg lucrurile,” declara Emanuel. “Nu in ultimul rand vreau sa multumesc sponsorilor Quickmobile.ro, Goldentyre.ro, ServiceSuspensii.ro, PieseKTM.ro, Bigcatgym.ro si tuturor celor care ma sustin!

Tu te-ai inscris la King Of The Hill Tournament Hard Enduro? Avem pusi la bataie 3400 de EURO pentru ocupantii locurilor 1, 2 si 3 ai fiecarei clase, produse GoldenTyre, Kenny, Furygan, plus multe alte premii surpriza! Dupa cele 3 zile de enduro, vom trage un Pool Party la Sirenne Aqua Club din Ghioroc, deci nu ai motiv sa nu fi pe lista pilotilor la King Of The Hill Tournament! Mai multe detalii pe site-ul clubului Hard Enduro Club Arad. Inscrie-te aici!

Tags:
Categories:

Posted by Paul Mos